Pro Oils

Pro-Oils is ook in het nieuwe jaar fier en vereerd u de samenwerking met het dynamische en superbekende Skylimit Events van Andy Jaenen voort te kunnen zetten!

Andy Jaenen heeft een grote  bekendheid verworven als piloot, organisator van de Skylimitraces en een drift-kampioenschap. Heden ten dage heeft hij zijn handen meer dan vol met de organisatie van de Skylimit-trackdays, Driftschool en ook als “redder” van het Belcar-Championship en van de 24h van Zolder. Op autosportgebied een echte duivel-doet-al!

Zijn bedrijf Skylimit Events richt al vele jaren Trackdays in op alle bekende circuits zoals Zolder, Spa Francorchamps, Zandvoort, Assen tot zelfs op de Nürburgring! …en als je graag onder veilige omstandigheden wilt driften of dit graag wilt leren; ook daarvoor kun je terecht bij Skylimit!

Omdat Pro-Oils staat voor bedrijfszekerheid in de autoracerij met verschillende titels in o.a. STWC (met Koen De Wit in 2018 en 2019) en in de BGDC (2018 en 2019 met Bart Ooms en Jef Van Mechelen) leek het voor Andy evident dat we Pro-Oils met zijn bedrijfszekerheidskarakteristieken ook bij de Trackday-rijders bekend zouden maken.

Trackday circuit Zolder (B)

De samenwerking tussen Pro-Oils en Skylimit Events zal zichtbaar zijn via de zonnebanden waarop de beide namen staan, op beide websites staat een link naar elkaars pagina’s en Pro-Oils zal op elke Skylimit-Trackday aanwezig zijn met een stand waar we info geven over onze producten en waar onze Pro-Oils producten natuurlijk ook beschikbaar zullen zijn.

See you @ the Skylimit-Trackdays!!

Zie ook skylimitevents.com/ en facebook.com/skylimitevents.